Участь ГПФ в Освітянському ярмарку до Дня міста

28 вересня Хмельницький відзначив 593 річницю з дня заснування. З нагоди відзначення Дня міста у парку ім. Чекмана студенти та викладачі гуманітарно-педагогічного факультету Хмельницького національного університету взяли активну участь в осінньому ярмарку-виставці «Хмельницький освітній».

Приємно було бачити колег-учасників Освітнього ярмарку та організованість колективу науково-педагогічних працівників та адміністрації нашого університету.

Приємно відзначити, що жваву зацікавленість у гостей свята викликала виставка художньої творчості кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва. Не залишали поза увагою найменших учасників свята. Тут вони могли і малювати, і виготовляти самостійно іграшки і порозважатися тощо.

Не менший  інтерес викликали мікроскопи, які представила кафедра екології та біологічної освіти, адже всі охочі пізнати природу навколишнього світу могли розглянути її під мікроскопом. Звісно ж, фотозоною стала виготовлена кафедрою фітокомпозиція у вигляді серця із використанням природних матеріалів та написом «ХНУ».

Усі завідувачі кафедр представляли спеціальності своїх кафедр, розповідаючи охочим про можливості навчання на освітніх програмах та презентуючи профорієнтаційні буклети.

Дякуємо усім за активну участь! Вітаємо усіх містян із Днем народження нашого міста!