Участь збірної команди першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету у квесті до Дня університету

10 жовтня у Хмельницькому національному університеті відбувся квест першокурсника, приурочений до Дня Хмельницького національного університету. Квест для першокурсників організувала студентська рада ХНУ, яка зуміла організувати до участі понад сто студентів.

Участь у квесті взяла й збірна команда першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету ХНУ.

Стар квесту відбувся перед 3 навчальним корпусом, де учасників привітали організатори – представники студентського самоврядування та адміністрації, які розповіли про правила гри. Після настанов першокурсники розділилися на команди та отримали перше завдання. Мета квесту – пройти кілька тематичних станцій, виконати різні завдання та, найголовніше, дізнатися більше про історію, традиції та структуру рідного університету.

На станціях квесту студенти отримували питаннями про університет (події, місця, історію). Ці завдання сприяли командній роботі та створювали атмосферу здорової конкуренції.

Фінішували команди у студентському дворику, де кожна з них презентувала свої здобутки. Переможці отримали символічні подарунки та грамоти.

Квест для першокурсників став символом єдності та першим кроком у захопливу подорож студентським життям, яке вже пообіцяло бути яскравим та насиченим.

Додаткова інформація: https://khmnu.edu.ua/pershokursnyky-hnu-porynuly-u-zahoplyvyj-kvest-do-dnya-universytetu/